Johnny og Martin med de nye cykler

Med støtte fra DIF og DGI’s foreningspulje kan RYTTERNE nu sende flere ud på cykel.

 

Vores foreningen RYTTERNE har fået kr. 30.000 i støtte fra DIF og DGI’s foreningspulje. Med bevillingen kan RYTTERNE se frem til at komme i gang med at sende flere nye medlemmer ud og dyrke motions cykling.

”Vi oplever, at mange ønsker at prøve kræfter med cykling, men mangler racercyklen. Det kunne være en “løber” med dårligt knæ, en fodboldspiller der ikke mere ønsker nærkontakt eller …– Ja, mulighederne er mange”

RYTTERNE har indkøbt 2 racercykler i forskellige størrelser til udlån for nye medlemmer, så de kan prøve cykling som motionsform. Målet er, at få flere motionister på cykel i den nystartede cykelklub RYTTERNE.

I RYTTERNE glæder vi os over at kunne komme i gang med projektet – og forhåbentlig byde velkommen til en masse nye ansigter i foreningen.

Invitation til ”åben træning”

Som en del af projektet inviterer RYTTERNE til åben træning hvor interesserede kan komme og cykle med RYTTERNE. Turen bliver ca. 25-30 km i et tempo alle kan følge. Datoer for åben træning følger snarest. Da RYTTERNE indtil videre kun har 2 racercykler er det først til mølle princip hvis man ønsker at låne cykel. Så har du nogen du tænker skal med – så meld ind.